Sommerhuset

Huset er ca. 100 m2, ligger på en 3000m2 stor børnevenlig naturgrund med masser af plads til at lege, for både børn og voksne. Derudover er der garage samt skur. Huset har 2 dobbeltværelser samt et værelse med køjeseng, så der i alt kan bo 6 personer. I forlængelse af stuen er der bygget en terrasse på hele 200 m2, som ligger stik mod syd – så der er rig mulighed for sol hele dagen.Skulle der blive brug for at blive kølet af, kan man med fordel bruge den opstillede udendørsbruser på terrassen.

Inventar

Vaskemaskine, tørretumbler, microovn, glaskeramisk-komfur, varmluft-ovn, kaffe-maskine der kværner egne bønner, elkoger, opvaske-maskine, TV, satellit-modtager (Digital) og DVD afspiller.

Området

Sommerhuset ligger i den smukke Troldeskov i Asserbo Plantage – Nordsjælland, med kun 60 km til København eller 45 km til Helsingør. Huset indeholder de moderne faciliteter der gør, at huset er det perfekte sted for den store familie der ønsker at holde ferie sammen og nyde naturen. Hvis du ønsker at få nogle oplevelser med hjem fra ferien, er en smuttur til København eller Helsingør gjort på 45 min, og Nordsjællands mange seværdigheder nås også på kort tid.

Det er også muligt at finde små næsten uberørte smukke strandområder – Strande som du kun finder på cykel eller til fods igennem troldeskoven. Ønsker du at bade fra offentlige strande, findes nogle af Nordsjællands smukkeste badestrande i en afstand af blot 15 min i bil. Ved strandene findes restauranter, isbarer og caféer. Hvis du ønsker at shoppe, er nærmeste byer Helsinge, Frederiksværk, Tisvildeleje, Hundested og Hillerød.

Købmand og takeaway 200 m

Badestrand – 15 min

TV, DVD, Satellit, Internet

Restauranter 15 min

Pin It on Pinterest

Share This